نحوه چسپاندن فونت به فایلword

| نویسنده: ساسان: |

شاید تا به حال برای شما نیز پیش آمده باشد که در نرم افزارهای آفیس مثل MS Word و MS PowerPoint فایلی را ایجاد کرده اید و سپس با فونتهای مختلف متن خود را تایپ نموده اید، اما وقتی آن را برای پرینت و یا نمایش، به کامپیوتر دیگری منتقل میکنید، خواهید دید که تمام فونت هایتان به هم ریخته است.

حتمأ میدانید که این موضوع به خاطر آن است که شما بر روی کامپیوترتان از فونتی استفاده کردهاید که بر روی سیستم دوم وجود ندارد! اما راه حلهای مختلفی برای این کار وجود دارد. یکی از آنها این است که از فایل خود خروجی PDF بگیریم یا از صفحه متن عکس بگیریم. اما مشکل اینجاست که اگر بخواهیم بر روی کامپیوتر دوم این فایل را ویرایش کنیم چه؟ فونتها را با خود حمل کنیم و روی کامپیوتر دوم نصب کنیم؟

راه حل درستیست اما این کار کمی وقتگیر است! اما راه بهتری به وسیله Office 2007 امکان پذیر شده است! در این ترفند نحوه حفظ ثبات فونت ها بدون استفاده از راه های پیچیده را به شما معرفی خواهیم کرد ، البته به وسیله Microsoft Word 2007!

 

 

برای این کار:

بعد از اینکه متن خود را تایپ کردید و در آن از فونتهای مختلف استفاده نمودید، در سمت چپ و بالای Word یا PowerPoint ، بر روی گوی دایرهای شکل نرم افزار کلیک کنید تا منوی اصلی آن باز شود.

اکنون در قسمت پایینی و سمت راست این منو، روی گزینه Word Options کلیک کنید.

در پنجرهای که باز میشود، از قسمت Save در بخش Preserve fidelity when sharing this document ، تیک گزینه Embed fonts in the file را بزنید.

با انتخاب این گزینه تمام قلمهای به کار رفته در متن شما هنگام ذخیرهسازی، به فایل چسبیده شده و در هر سیستم دیگری که آن را باز کنید، بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشود.

 

توجه کنید که در این بخش گزینهای با عنوان Do not common system fonts وجود دارد که بهتر است تیک آن را نیز بزنید. در غیر این صورت، تمام قلمهای پیشفرض سیستمی نیز به فایل، میچسبد و در نتیجه حجم فایل نهایی، بسیار زیاد میشود.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: نحوه چسپاندن فونت به فایل word, چرا فایل ورد در کامپیوتر دیگر کپی کرده ام با مشکل مواجه شده است, ,

همه چيز دربارۀ SSD ها

| نویسنده: ساسان: |

همه چيز دربارۀ SSD ها

 

 

در اين مقاله، ديويد فيرون نحوۀ كار SSD ها وعملكرد آنها را نسبت به ديسك هاي معمولي تشريح ومقايسه مي كند.

 

سالهاست كه كارشناسان خبر ازبه پايان رسيدن عمر ديسك هاي سخت مكانيكي داده اند ولي تا كنون انقلابي صورت نگرفته است.اگرچه به كندي رقيب اصلي ديسك هاي سخت معمولي يعني ديسك هاي حالت جامد مبتني بر flash به تدريج درحال پيشي گرفتن از حريف خود هستند.

چه ايدۀ بزرگي در اين ديسك ها نهفته است؟

 

ادامه مطلب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: همه چیز درباره ssd ها, دربارهSSDها, مزایایSSDها, ,

انواع مشکلات یک کامپیوتر

| نویسنده: ساسان: |

 

تعمیرگاه سرپایی

 

هيچ چيز بدتر از زماني نيست كه براي انجام كارهاي شخصي و يا كمي سرگرمي به سراغ كامپيوتر خود برويد و ناگهان متوجه شويد كه كامپيوترتان ديگر كار نمي كند . كامپيوتري كه سالها از آن به خوبي استفاده مي كرديد، بدون هيچ ايراد مشخص و يا حداقل بدون هيچ هشدار قبلي خراب شده است . خرابي كامپيوتر دلايل متفاوتي دارد كه تمامي آن ها حل ناشدني نيستند . گاهي اوقات با يك دستكاري ساده كه چند دقيقه هم بيشتر طول نمي كشد و خرجي هم ندارد مي توان كامپيوتر را تعمير كرد . در بعضي موارد هم نياز است تا مبلغ كمي براي قطعات جايگزين هزينه كنيم و با صرف يكي دو ساعت وقت مي توان كامپيوتر را دوباره به روز هاي خوبش بازگرداند . در اين مقاله به شما توضيح خواهيم داد كه چگونه با رايج ترين مشكلات كامپيوتري روبه رو شده و آن ها را برطرف كنيد .

 

 

ادامه مطب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: انواع مشکلات یک کامپیوتر, روشن نشدن کامپیوتر, تعمیرگاه سرپایی, رایج ترین مشکلات یک کامپیوتر,

تفاوت DVD-R با DVD+R

| نویسنده: ساسان: |

تفاوت بین دیسک های DVD-R و DVD+R در چیست ؟

اگر سری به بازار بزنید و قصد خرید DVD خام داشته باشید . با انواع و اقسام مارک‌های مختلف DVD مواجه خواهید شد .


اگر دقت کرده باشید بر روی تمامی دیسکها علاوه بر مدل و سرعت رایت عبارت DVD-R و یا DVD+R حک شده است .

اما تا به حال هیج از خودتان سوال کرده اید که تفاوت بین دیسکهای DVD-R و DVD+R در چیست ؟ و کدام یک بهتر و مرغوب تر است ؟

شما چه فکر میکنید ؟ به نظرتان کدام نوع از دیسک‌های DVD بهتر است ؟


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت بین دیسک های DVD-R و DVD+R در چیست ؟؟؟, تفاوت DVD-R با DVD+R,

درباره منبع تغذیه کامپیوتر بیشتر بدانیم

| نویسنده: ساسان: |

درباره منبع تغذیه کامپیوتر بیشتر بدانیم

 

منبع تغذیه کامپیوتر برق DC با ولتاژ مناسب برای دیگر اجزای کامپیوتر تامین می کند. منبع تغذیه در حقیقت ولتاژ ورودی خود را از برق شهر که در ایران ۲۲۰ ولت AC است به ولتاژ DC با ولتاژ های مناسب تبدیل می کند این ولتاژ ها برای یک کامپیوتر معمولی عبارتند از: ۱۲V, 5V , 5VSB, 3V3, -5V, -12V که بدین وسیله ولتاژ لازم برای قطعات داخل کامپیوتر شما را فراهم می کند. بعضی از این منابع تغذیه کلیدی دارند که دو حالت ۱۱۵ و ۲۳۰ ولت دارد که با توجه به کشوری که در آن زندگی می کنید می توانید ولتاژ مورد نظر خود را انتخاب کنید. بعضی را هم می توانید به هر دو ولتاژ بدون مشکل وصل به پریز برق وصل کنید اما بعضی منابع تغذیه مخصوص یک کشور خاص ساخته شده اند و فقط با همان ولتاژ کار می کنند.

 

 

ادامه مطلب بخوانید...

 


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: درباره منبع تغذیه کامپیوتر بیشتر بدانیم, منبع تغذیه, درباره منبع تغذیه,

روشن بودن زیاد کامپیوتر

| نویسنده: ساسان: |

آیا روشن گذاشتن طولانی مدت کامپیوتر درست است؟

 

 

 

امروزه دانش کامپیوتر آنقدر پیشرفت کرده است که می توان بدون مشکل کامپیوتر را برای مدت طولانی یا حتی به صورت ۲۴ ساعته روشن نگه داشت حتی می توان از زمان بی کاری کامپیوتر برای Update آنتی ویروس کامپیوتر و اسکن آن استفاده کرد. ولی برای روشن نگه داشتن طولانی کامپیوتر نکته هایی وجود دارد که یاد آوری انها بسیار مفید است.

 

ادامه مطلب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: آیا روشن گذاشتن طولانی مدت کامپیوتر درست است؟, روشن بودن زیاد کامپیوتر,

همه چیز در مورد کامپیوتر

| نویسنده: ساسان: |

 

همه چیز در مورد کامپیوتر (رایانه)

 

 

 

 

رایانه یا کامپیوتر دستگاهی است که برای پردازش اطلاعات تحت یک روال معین استفاده میشود.

واژه کامپیوتر

 

مدتی در فارسی به کامپیوتر «مغز الکترونیکی» میگفتند. بعد از ورود این دستگاه به ایران در اوایل دهه ۱۳۴۰ نام کامپیوتر بهکار رفت. واژه رایانه در دو دهه اخیر رایج شده و بهتدریج جای کامپیوتر را میگیرد. واژه رایانه پارسی است و از فعل پارسی رایاندن به معنی سامان دادن و مرتب کردن آمده. معنی واژگانی رایانه میشود ابزار دستهبندی و ساماندهی.

 

ادامه مطلب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: همه چیز در مورد کامپیوتر, رایانه آنالوگ, رایانه ضربانی, ریزرایانه, رایانه خانگی, رایانه شخصی, خادم یا server, رایانه کوچک, رایانه پردازنده مرکزی, ابررایانه, رایانه کوانتومی,

ترین های جهان کامپیوتر

| نویسنده: ساسان: |

ترین های جهان کامپیوتر

 

 

● کوچکترین روبات

کوچکترین روبات دنیا ، روبات میکروسکوپی موسیو میکروبات می باشد که توسط شرکت ژاپنی Seiko Epson در سال ۱۹۹۲ ساخته شده است. این روبات کوچک و حساس کمتر از یک سانتی متر قد دارد و وزنش ۵/۱ گرم است. در ساخت آن از ۹۷ قطعه مجزا متعق به ۲ ساعت مچی استفاده شده است. در یک رقابت بین المللی مکانیزم های میکروسکوپی ، جایزه اول به این میکرو بات تعلق گرفت.

 

● بزرگترین موتور جستجو

گوگل با داشتن تقریبا ۴/۲۸۵ میلیارد صفحه این رکورد را به خود اختصاص داده است. این شرکت توسط لری پیج و سری جی برین پایه گذاری شده است و اولین دفتر کار آن گاراژی در کالیفرنیا بوده است. این گاراژ در سال ۱۹۹۸ و با چهار کارمند کارش را آغاز کرد.

 

ادامه مطلب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: ترین های جهان کامپیوتر,

دانستنیهای غذاها

| نویسنده: ساسان: |

 

آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

 

آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ...همه سرطان زا هستند؟

 

ادامه مطلب بخوانید...


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: آیا میدانید, دانستنی های غذا ها,

صفحه قبل 1 صفحه بعد